REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ABD

Öğrencilerimiz Sosyal Beceri dersi kapsamında yeteneklerini sergilediler...

04.01.2023 21:42

Ana bilim dalımızda Doç. Dr. Yunus Akan tarafından yürütülen ‘Sosyal Beceri Eğitimi’ dersi kapsamında üniversitemizin Prof. Dr. Sabahattin Zaim Konferans salonunda RPD öğrencileri tarafından tiyatro, şiir ve şarkı etkinliği düzenledi. Etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esin Kaya fakülte ve ana bilim dalımızın öğretim üyeleri öğrenciler yoğun katılım gösterdi. Etkinlik boyunca öğrenciler 4 skeç gösterisi, skeç aralarında şiir ve şarkılar etkinlikleri gerçekleştirildi. Zaman zaman seyircilerin kahkaha attığı zaman zaman da duygulandığı etkinlik boyunca hem izleyenler hem de ilk defa sahne deneyimi yaşayan  öğrencilerimiz unutulmaz anlar yaşadı. İlk defa sahneye çıkmalarına ve kısa sürede hazırlanmalarına rağmen şarkı, şiir ve tiyatro alanında olağanüstü performans gösteren öğrencilerimiz büyük bir başarıya imza attılar. Etkinlikte emeği geçen öğrencilerimizi ve Doç. Dr. Yunus Akan hocamızı tebrik ederiz.