REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK ABD

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri psikolojik danışmanı olmayan okullara destek sağladılar

04.01.2023 21:30

2022/2023 Akademik Yılı Güz Döneminde, Okullarda RPD Uygulamaları I dersi kapsamında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri, Muş Merkez ve ilçelerinde okul psikolojik danışmanı olmayan toplam 8 okulu (2 okul öncesi, 2 ilkokul, 3 ortaokul ve 1 lise) ziyaret ederek destek sunmuşlardır. Yapılan çalışmalar arasında sınıf rehberliği etkinlikleri, ebeveyn ve öğrenci seminerleri yer almıştır. Süreçte dersin yürütücüsü Dr. Öğretim Üyesi Semra Kiye 2'si köy okulu olmak üzere 5 farklı okulda öğrencilerine eşlik etmiş ve yapılan çalışmaları yerinde gözlemleyerek katkı sunmuştur.